+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Fashion Dance

Motiváció célú, tánctechnikán alapuló komplex táncműfaj, melynek köszönhetően széleskörű művészeti oktatásban lehet részed.
Fahion Dance

Kedves Látogató!

A járványhelyzetre való tekintettel óráinkat ideiglenesen online csoportunkban érheted el. Amint lehetőség van rá, újra szeretettel várunk régi és új helyszíneinken!

Miért válassz minket?

Több táncműfajban is jártasságot szerezhetsz, így mozgáskészséged aktívan fejlődik. Ötvözzük a Street jazz, Hip-hop, Funky elemeit a legmenőbb videoklipek hangulatával.

Mindezt hogyan tesszük?

Nézz meg egy videoklipet és képzeld magad a táncosok közé. Tetszik ez a hangulat? Szeretnél úgy mozogni mint azok a csinos csajok vagy menő pasik?

Akkor ne habozz!

Csatlakozz hozzánk és próbáld ki magad ebben a műfajban! Tematikus rendszerünknek köszönhetően fejlesztjük a tökéletes kivitelezéshez szükséges kar és lábtechnikádat. Forgásokkal és izolációs gyakorlatokkal teli tréningekkel segítünk a sikeres táncossá válásod útján.

Milyen korosztálynak való a Fashion Dance?

Óvodás kortól kezdve a felnőtt korosztályig mindenki talál a tudásszintjének megfelelő tanfolyamot.

Koreográfiáink úgy készültek, hogy kezdők, haladók, kicsik és nagyok számára egyaránt élvezetes legyen és életkori sajátosságoknak megfelelő képzést tudjunk nyújtani. Kezdőtől egészen a versenyző szintig.

Versenyzési lehetőség

Motiváció célú oktatásunknak köszönhetően a csoporttjainknak folyamatos versenylehetőséget biztosítunk, ahol kezdetben minősítő kategóriában edződnek táncosaink a sikerhez vezető úton. Majd versenyző kategóriába lépve igazi megmérettetésben lehet részük.

Céljaink

  • hogy megszeresd a táncot, a mozgás örömét
  • egészségtudatos legyél és megtanuld, hogy vigyázz a testedre
  • hogy megtanítsunk a csapatmunkára, az együtt dolgozás örömére
  • hogy legyenek álmaid amikért küzdened kell
  • hogy tudd kezelni a sikereket és a vereséget ugyanazzal a méltósággal
  • hogy szerető, támogató közösségben barátságokat és életre szóló élményeket szerezhess
  • hogy tudd tisztelni magad és a csapattársaid

 

Árak

Heti 2 alkalom

5 990 Ft

Heti 1 alkalom

4 500 Ft

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!