+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Senior tánc

Nem csak a 20 éveseké a világ és a táncparkett sem! Szeretettel várjuk az idősebb korosztály tagjait is tánctanfolyamainkon. Baráti közösségben örökzöld slágerekre lehetőséget adunk táncot tanulni, barátkozni, szórakozni és közben kellemesen elfáradni.
Senior Táncoktatás

Tánc idős korban? Miért ne?!

Titkon azt kívánod, bárcsak tanulhatnál táncolni, de úgy gondolod már nem vagy hozzá elég fiatal és agilis? Attól félsz, hogy nem leszel képes tartani az iramot a többiekkel az új lépések és a gyakorlatok megtanulásában? Ha egy másik oldalról nézed ez a legjobb indok arra, hogy beiratkozz táncot tanulni. A tánc nem csak arra jó, hogy élvezettel töltsd a napod.

MIÉRT TÁNCOLJ 50+ FELETT?

  • Segít a demencia megelőzésében és mérséklésében
  • Segít az állóképesség és a kondíció javításában
  • Kellemes társasági összejövetel
  • Szórakoztat miközben hozzájárul egészségünk megőrzéséhez
  • Javítja az egyensúlyérzéket ezáltal csökkenti az időskorban oly veszélyes esések,botlások kockázatát
  • Kiváló agytorna, hiszen használni kell a memóriát és fantáziát
  • Elősegíti az önkifejezést

Mint látható a tánc az egysíkú mozgásokkal (sétálás, kerékpározás, úszás, futás) ellentétben testi és szellemi aktivitás kombinációját igényli.  A táncóráinkra nem szükséges párban érkezni hiszen nem társastáncot hanem kifejezetten az idős generáció számára kifejlesztett táncokat tanítunk.

A társastánc az emlékekről szól, a kapcsolatokról, azokról az élénk érzésekről, amik felszínre törnek tánc közben (legyen az jó vagy rossz), és a megoldásról, amit átélsz minden táncórán. Az új élményekről és felismerésről, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondoltad. A legjobb ebben, hogy nem kell sok az elinduláshoz, csak Te, a zene, és a mi útmutatásunk.

Árak

60 perces alkalom

700 Ft

 

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!