+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Szalagavató táncoktatás

A szalagavató hasonlóan az esküvőhöz, jobb esetben csak egy van az ember életében és annak a lehető legtökéletesebbnek kell lennie.
Szalagavató

Szalagavató nyitótánc? Osztálytánc? Ránk számíthattok!

Van már elképzelésetek mit fogtok táncolni a szalagavatótokon? Keringő: Angol vagy bécsi? Netán Palotás? és az osztálytánc…? Nem könnyű egy egész osztály elvárásainak megfelelni egy osztálytánc kiválasztásakor. Talán nem is lehet, ezt mi nagyon jól tudjuk. Ezért is próbálunk segíteni a tippjeinkkel,hogy minél kevesebb súrlódás legyen osztályon belül egy-egy tánc kiválasztásánál, hogy örök élmény maradjon a szalagavatótok.

Miért válasszatok minket?

  • Még mi is a fiatal generációhoz tartozunk, ezért a táncok és a zene kiválasztásánál számunkra is fontos a jelenlegi trend
  • Külföldi munkáink során sok ötletet merítettünk a színházakból, amelyeket itthon szeretnénk kamatoztatni
  • Nem csak a hozzátok leginkább passzoló táncot hanem a legjobb kosztümöket, kiegészítőket, fénybeállítást is segítünk megtalálni.
  • Táncos egyveleg esetén segítünk a zene szerkesztésében
  • A próbákat rugalmas időbeosztással kezeljük

Óráinkon garantáljuk a jókedvet, de egyben fontosnak tartjuk, hogy a nézőközönség számára szórakoztató és minőségi produkciót hozzunk létre. Ehhez közös munkára van szükség. Ebben a legjobb, hogy nem kell sok az elinduláshoz, csak Ti, a zene, és a mi útmutatásunk.

1. Bemutatkozunk az osztálynak, megválaszoljuk a kérdéseiteket

2. Amennyiben szimpatikusak vagyunk, megállapodunk

3. Megosztjátok velünk elképzeléseiteket

4. Megtanítjuk a koreográfiát

5. Kész a tökéletes produkció, mindenki boldog

Választható táncok

Keringő

Angol, Bécsi

Salsa/Mambo

Rocky

Tangó

Latin táncok

samba, cha cha cha, rumba, jive, paso doble

Modern tánc

Show tánc

Charleston

Country

Népek táncai

Musical

Videóklip

Választott videó tánckoreográfia betanítása

Egyveleg

Több tánc keveréke, zenei mix melynek szerkesztésében is segítünk.

Árak

15-19 fő között

6 000 Ft

/fő

20-24 fő között

5 000 Ft

/fő

25-29 fő között

4 500 Ft

/fő

30-34 fő között

4 000 Ft

/fő

35 fő felett

3 500 Ft

/fő

15 fő alatt egyedi megbeszélés szerinti ár.

2. tánc esetén 500.-/fő kedvezmény

Miután felvettétek a kapcsolatot velünk, elmegyünk hozzátok bemutatkozni. A találkozón amellett, hogy fel tudjátok tenni személyesen kérdéseiteket, eldönthetitek, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra.

Ezt követően megpróbáljuk kitalálni, hogy mi is lenne az osztályhoz leginkább illő tánc. Mutatunk ötleteket, melyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjátok a számotokra legmegfelelőbbet. Amennyiben már van konkrét elképzelésetek, az csak megkönnyíti a folyamatot.

Gyakori kérdések

Mi az évfolyamtánc és az osztálytánc közötti különbség?

Az évfolyamtáncban egy egész évfolyam részt vesz. Ez jelenthet akár 60-80 fő feletti részvételt is. Az évfolyamtáncok általában angol vagy bécsi keringő illetve palotás. Abban az esetben, ha valakinek nem sikerül párt találnia az évfolyamtánchoz, a végzősök az alsóbb évfolyamokból vagy barátok/barátnők külsős segítségét szokták igénybe venni. Az osztálytánc általában viccesebb hangvételű, szórakoztató előadás, amelyben csak egy adott osztály vesz részt.

Hány alkalom alatt tudjuk megtanulni a szalagavatói táncot?

Erre a kérdésre nem könnyű megadni a választ, hiszen attól is függ, hogy milyen táncot választotok, milyen mozgáskultúrával rendelkeztek, milyen gyorsan sikerül megtanulni a lépéseket, milyen az osztály hozzáállása. Azonban ha minden tényező a lehető legkedvezőbb, akkor 4-5 alkalom alatt sikerül megtanulni egy koreográfiát.

Milyen zenét válasszunk a koreográfiánkhoz?

Az évfolyamtánchoz tánctól függően javasoljuk a klasszikus zeneszámokat, mely harmóniában van a bemutatott tánc stílusával. Hiszen egy évfolyamkeringőnél a nézők minden bizonnyal nem várnak átütő újítást, formabontó alakításokat. A fókusz a harmónián és az elegancián van. Ezzel ellentétben egy osztálytánc minél formabontóbb, ötletesebb, szórakoztatóbb annál nagyobb sikere lesz, ezért ajánlott különleges, egyedi, akár szokatlan zeneszámokban is gondolkodni. Amennyiben szükségetek van rá, minden esetben, szívesen segítünk megtalálni a megfelelő zeneszámot.

Mennyibe kerül a szalagavatói táncoktatás?

Az árak résznél megtaláljátok pontosan mennyi az annyi. Amennyiben további kérdésetek van, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan történik a fizetés a szalagavató tánctanulásért?

A fizetés két részletben történik. A teljes összeg első felét az első táncórán tudjátok befizetni a második felét pedig a főpróba vagy az utolsó táncórát követően mikor a koreográfiátokat megtanultátok. A számlát a második rész befizetése után tudjuk kiállítani.

Van lehetősége kizárólag fiús osztályoknak is tánctanulásra?

Természetesen, sőt! Nagyon szórakoztató és vicces elemeket lehet beleépíteni egy előadásba a fiúk fizikai erejét kihasználva. Ebben az esetben javasoljuk a modern táncok közül a street dance-t illetve jól mutat még a country és az orosz táncelőadások is. Egy témához-zenéhez kapcsolódó koreográfia is főnyeremény lehet pl: kocsmajelenet, maffiavezérek, katonák stb.

Ki dönti el, ki-kivel táncol a szalagavatón?

A válasz egyszerű: mindenki maga. Két fontos javaslatuk van: Az első, hogy a gördülékeny haladás érdekében, ne az első táncórán, hanem lehetőleg már hetekkel az órák előtt beszéljétek meg ki-kivel fog táncolni. Ez azért is jó, mert lesz időtök külsős párt bevonni, ha valakinek nem jut. A második, hogy amennyiben lehetséges magasság alapján álljanak össze a párok.

Vállaltok táncfellépést szalagavatón?

Amennyiben szívesen látnátok bennünket fellépni a szalagavatótokon annak érdekében, hogy még inkább fokozzuk a hangulatot, fellépőként mi is nagyon szívesen részt veszünk rajta. Ebben az esetben, amennyiben mi tanítottuk be a szalagavató táncotokat, extra kedvezményt adunk fellépésünk díjából.

Hol történik a szalagavató táncoktatás?

A táncoktatás általában az adott iskola tornatermében, dísztermében, aulában történik, ha erre nincs lehetőség, segítünk helyszínt találni.

Mikor történik a táncoktatás?

Többnyire az osztályfőnöki órák keretében, az iskolai oktatás előtti nulladik órában, illetve testnevelés órákon.

Lorem ipsum

Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Lorem ipsum

Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!