+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

A legtöbb ember hallott már az egészséges testmozgás jótékony hatásairól. Ezen információk, szinte napi szintűek. Ez lehet a magyarázat arra tehát, hogy miért vagyunk lusták elcammogni egy a szomszédban lévő edzőterembe?

Társastánc

A társastánc teljesen más érzést ad, mint bármilyen más mozgásforma. A közelgő óra eljövetelére várva izgatottá válunk és a tánc művészete boldoggá tesz bennünket. A tánc képes felemelni egy rossz napon, melengeti a lelked és egy kirobbanó, jól szabályozott adrenalin löketet ad. Minden előnyös tulajdonságát szolgálja számodra, amit a hagyományos edzéseken megkapsz, rengeteg egyéb hasznos előnnyel kiegészülve. Az új lépések tanulása serkenti az agy működését, és feladat elé állít, így egyben kreatív edzés is. Van egy különleges előnye is, amiért folyamatosan visszatérünk majd a terembe.

A társastánc ideális, ha szeretnénk javítani a lelki állapotunkon. Míg néhány lépés kombináció a képességeink határait súrolhatja, a tánc tanulási eljárása és felfedezése gyakorlásra késztet mindenkit.

Egészség és állóképesség

Néha úgy gondolhatod, hogy az edzőtermi feladatok legyőznek. Talán unalmassá válnak, ismétlések, és sok edzéssel töltött óra, ugyanazon mozdulatok, unalmas környezet. De a társastánc bevezet egy teljesen más világba. A táncosok a mozdulatok esztétikájára és szépségére figyelnek. A társastánc a kreativitásról és a közösségről szól. Szóval, legyen bármilyen a tudásszinted, érdemes elhatároznod magad, hogy csatlakozz hozzánk akár kedélyállapot javítás miatt is.

Új élmények

Az új élményektől úgy fog szárnyalni a jókedved, mint egy szabad madár. A Sinergia Stúdiónál, összeállítottuk Neked a legjobb táncokat szerte a világból. Olyan programot kínálunk, amely mindenkit jókedvre derít, legyél a táncparketten vagy csak látogató. Először a szíved elkezd verni a zene ritmusára, a pulzusod megemelkedik, és a véred elkezd megtelni azzal különlegesen kellemes összetevővel, amit endorfinnak hívunk.

Lépjünk a következő szintre

A gyakorlatok mindig fejlesztenek, de a társastáncban ez egy szinttel többet jelent, hiszen az oktatótól kell tanulnod új készségeket. Ez egyben társadalmi törekvés is, hiszen új barátságokat fogsz kialakítani. Tehát nincs hátra, mint előre! Mihamarabb lépj be az új szenvedélyed világába. Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Share This