+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Rólunk

Egy nagyszerű társastánc és divattánc Stúdió Sopronban.

Tanulj meg táncolni a Sinergia Stúdióban, Sopronban

Tanulj meg táncolni a Sinergia Stúdióban, Sopronban, ahol bármilyen alkalomra felkészítünk szólóban, párban- legyen szó csoportos vagy magán órákról, esküvős táncokról, szalagavatóról. Tánctanáraink a Magyar Táncművészeti Egyetem végzett oktatói, akik személyre szabottan, a te szükségleteidnek és képességeidnek megfelelően segítenek abban, hogy mihamarabb elérd kitűzött céljaid. Mindez és még ennél is több vár a Sinergia Stúdióban. Keress minket, telefonon, e-mailben vagy látogass meg minket személyesen bármelyik óránkon. A lábaid hálásak lesznek!!!

Tanulj, Táncolj, Érezd jól magad
Találkozz új barátokkal!

Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű táncoktatást szolgáltassuk gyermekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak egyaránt. A versenytáncban és showbusiness világában eltöltött sok-sok év után szeretnénk átadni tudásunkat a tánc iránt érdeklődőknek. Társastáncot, versenytáncot, divattáncot, Dance Cardiot, jegyespárokat és szalagavató táncokat egyaránt oktatunk. Repertoárunkban megtalálható a Magyarországon még egyedülálló csoporttánc is, amellyel utazásaink során Olaszországban ismerkedtünk meg és célunk, hogy itthon is népszerűvé tegyük.

Rád is számítunk!

A táncnak mindig is helye volt a történelemben, időről időre. Senki sem érvelt a művészet e formája ellen. Mostanáig semmi sem hasonlítható a táncművészethez. Az érzékek ritmusa, ami a táncosokból árad amint tánc közben két ember egymást segítve egy egésszé válik, amit az emberek nézni akarnak, és részesei akarnak lenni, annyira megbabonázza őket. Legyen az keringő, salsa vagy akár street dance. Könnyű elköteleződni bármelyik mellett. Hogy tudd hol is vágj bele, nem kell messzebbre menned, mint a Sinergia Stúdióba.

Toronya Alexandra

Gyermekként imádtam sportolni, táncolni. Utóbbit több műfajban is kipróbáltam. A jazz balett, hip-hop és divattánc mellett végül a versenytánc lett az igazi szerelem. Egyéni versenyzés mellett Miskolc város egyik legeredményesebb Formációs Egyesületének, a LAZÚR KTSE-nek oszlopos tagjaként számos Országos Bajnokságon értem el dobogós eredményt latin és standard kategóriában egyaránt. 2009-ben felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Egyetemre, majd versenytánc sportedző képesítést szereztem a Testnevelési Egyetemen. Jelenleg az MTE mester(MA) diplomám megszerzésének az útján járok. 

Telek Máté

2006-ban kezdtem táncos pályafutásom a Főnix tánciskolában Salgótarjánban. Ezt megelőzően több sportágat is kipróbáltam, versenyszerűen űztem. Többek között atlétika illetve erőemelés, melyben sikerült a Junior országos bajnokságon II. a helyezést elérnem. A táncot és az erőemelést egy ideig párhuzamosan űztem, majd döntenem kellett melyikbe fektetek 100%-ot. Így döntöttem, és milyen jól! Ezt követően a tanulmányaimat is a táncnak szenteltem. 2011-ben felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Egyetemen az alap (Ba) majd a mester (Ma) képzésre is. Budapesten a Studio2000-tánciskolában versenyeztem és tanítottam. Ez Magyarország egyik legeredményesebb tánciskolája. Sok-sok barátságot és ismertséget kötöttem a táncnak köszönhetően, így ismertem meg Szandit is.

Közös életünk 2016-ban kezdődött. Elsőként a Costa hajótársaság által működtetett Costa NeoRomantica hajóra kaptunk szerződést mint táncosok. Ezt követően még táncoltunk illetve tanítottunk a Classica, Diadema, Smeralda hajókon és bejártuk többek között a Japán tengert, Csendes és Indiai óceánt, Északi tengert, Atlanti óceánt. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 4 évig hajóztunk, ezalatt rengeteg baráttal és élménnyel gazdagodtunk szerte a világban. 2020-ban úgy döntöttünk, hogy abbahagyjuk a hajós életet és itthon folytatjuk tovább. 2020 augusztusában házasodtunk össze (az esküvői táncunk salsa és bachata volt :)  majd 2020 szeptemberében megalapítottuk a Sinergia Stúdiót Sopronban amelybe azóta is beleadjuk tudásunk és energiánk legjavát és melybe Téged is szeretettel várunk!

Talán úgy gondolod, hogy a két ballábadon nem segít semmi, azonban mi elkötelezettek vagyunk, amellett, hogy ne csak koreográfiákat tanítsunk be, hanem megtanítsunk táncolni is. Bárki képes megtanulni táncolni úgy, hogy egyben jól is érzi magát. Gyertek a kedveseddel, egy baráttal vagy csak magad, mi szánunk időt Rád és akarjuk látni azt, ahogyan eléred a kitűzött céljaid. A mi célunk, hogy úgy hagyd el a táncórát, hogy jól érezted magad, magabiztosnak és szexinek, hasznosan eltöltve az erre szánt időd. Említettük már, hogy egy táncóra kiváló edzés is?

Kezdj el táncolni még ma!

Legyen szó egy eseményről, esküvőtök lesz, netán szeretnétek a kedveseddel táncolni menni, látogassatok el hozzánk a Sinergia Stúdióba és tanuljátok meg mindazt amire szükségetek van hogy magabiztosan mozogjatok a táncparketten. Talán szeretitek a Latin ritmusokat, mint a Cha cha cha, Salsa vagy Rumba. Vagy inkább felfrissítenétek a Keringő, Tangó vagy Foxtrott tudásotokat. Természetesen, gondolunk azokra is, akik szeretik a kihívásokat, tanítunk Paso Doblét, Jiveot is. Bármelyik táncot is választjátok, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak jól fogjátok magatokat érezni nálunk, de hatalmasat fogtok fejlődni a tánctudásotok terén, mindezt gyorsan és könnyedén.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!