+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Rólunk

Egy nagyszerű társastánc és divattánc Stúdió Sopronban.

Kedves Látogató!

Jó hírekkel szolgálhatunk! Kontakt óráink elindultak! Szeretettel várjuk régi és leendő táncosainkat óráinkon! Óráinkról folyamatosan értesülhettek Facebook oldalunkon és itt a weboldalunkon is.

Tanulj meg táncolni a Sinergia Stúdióban, Sopronban

Tanulj meg táncolni a Sinergia Stúdióban, Sopronban, ahol bármilyen alkalomra felkészítünk szólóban, párban- legyen szó csoportos vagy magán órákról, esküvős táncokról, szalagavatóról. Tánctanáraink a Magyar Táncművészeti Egyetem végzett oktatói, akik személyre szabottan, a te szükségleteidnek és képességeidnek megfelelően segítenek abban, hogy mihamarabb elérd kitűzött céljaid. Mindez és még ennél is több vár a Sinergia Stúdióban. Keress minket, telefonon, e-mailben vagy látogass meg minket személyesen bármelyik óránkon. A lábaid hálásak lesznek!!!

Tanulj, Táncolj, Érezd jól magad Találkozz új barátokkal!

Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű táncoktatást szolgáltassuk gyermekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak egyaránt. A versenytáncban és showbusiness világában eltöltött sok-sok év után szeretnénk átadni tudásunkat a tánc iránt érdeklődőknek. Társastáncot, versenytáncot, divattáncot, Dance Cardiot, jegyespárokat és szalagavató táncokat egyaránt oktatunk. Repertoárunkban megtalálható a Magyarországon még egyedülálló csoporttánc is, amellyel utazásaink során Olaszországban ismerkedtünk meg és célunk, hogy itthon is népszerűvé tegyük.

Rád is számítunk!

A táncnak mindig is helye volt a történelemben, időről időre. Senki sem érvelt a művészet e formája ellen. Mostanáig semmi sem hasonlítható a táncművészethez. Az érzékek ritmusa, ami a táncosokból árad amint tánc közben két ember egymást segítve egy egésszé válik, amit az emberek nézni akarnak, és részesei akarnak lenni, annyira megbabonázza őket. Legyen az keringő, salsa vagy akár street dance. Könnyű elköteleződni bármelyik mellett. Hogy tudd hol is vágj bele, nem kell messzebbre menned, mint a Sinergia Stúdióba.

Gyorsan közeleg az esküvő napja? Imádod nézni a Tv-ben a Táncsport adásokat? Egy ötlettől vezérelve szeretnél elkezdeni táncolni? Vagy talán a hétvégén láttad a Dancing with the Stars-t a Tv-ben? Nem számít milyen okból, bármely korosztály találhat vonzalmat a tánc iránt. Bármi is legyen az ok, mi számítunk Rád!

Talán úgy gondolod, hogy a két ballábadon nem segít semmi, azonban mi elkötelezettek vagyunk, amellett, hogy ne csak koreográfiákat tanítsunk be, hanem megtanítsunk táncolni is. Bárki képes megtanulni táncolni úgy, hogy egyben jól is érzi magát. Gyertek a kedveseddel, egy baráttal vagy csak magad, mi szánunk időt Rád és akarjuk látni azt, ahogyan eléred a kitűzött céljaid. A mi célunk, hogy úgy hagyd el a táncórát, hogy jól érezted magad, magabiztosnak és szexinek, hasznosan eltöltve az erre szánt időd. Említettük már, hogy egy táncóra kiváló edzés is?

Kezdj el táncolni még ma!

Legyen szó egy eseményről, esküvőtök lesz, netán szeretnétek a kedveseddel táncolni menni, látogassatok el hozzánk a Sinergia Stúdióba és tanuljátok meg mindazt amire szükségetek van hogy magabiztosan mozogjatok a táncparketten. Talán szeretitek a Latin ritmusokat, mint a Cha cha cha, Salsa vagy Rumba. Vagy inkább felfrissítenétek a Keringő, Tangó vagy Foxtrott tudásotokat. Természetesen, gondolunk azokra is, akik szeretik a kihívásokat, tanítunk Paso Doblét, Jiveot is. Bármelyik táncot is választjátok, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak jól fogjátok magatokat érezni nálunk, de hatalmasat fogtok fejlődni a tánctudásotok terén, mindezt gyorsan és könnyedén.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!