+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Dance Cardio

Lépj be velünk a Dance Cardio izgalmas világába! A legjobb választás azok számára akik pár nélkül szeretnének táncolni, kikapcsolódni, szórakozni és feltöltődni.
Táncolj velünk

Készen állsz egy mindent elsöprő adrenalin löketre?

Egy-egy kimerítő óra után nem csak a tested de az elméd is megnyugszik. A mozgás+zene+hangulat kombinációjától endorfin hormonok szabadulnak fel benned, amelyek hatására csökken a stressz szinted és javulni fog a kedved. Tánc közben elfelejtheted a válladra nehezedő nyomást, önmagad lehetsz és csak magaddal kell, hogy foglalkozz. Egy Dance Cardio edzés tökéletes fizikális mentális és emocionális énidőt jelent számodra.

Helyszíneink:

Kultúrális és Szolgáltató Központ, Fertőd

Sinergia Stúdió, Sopron

Miért Táncolj Velünk?

  • Szórakozva formálod a tested
  • Új tánclépéseket tanulsz
  • Elmúlik a feszültséged
  • Javul a koordinációd, erőnléted
  • Kedvező hatással van az anyagcsere folyamatokra is
  • Nincs szükség előzetes tánctudásra
  • Új barátokra teszel szert
A Dance Cardio egy szórakoztató fitnesz program, amiben aerobik elemek jelennek meg vegyített latin mozdulatokkal és ritmusokkal. Miközben intenzíven táncolsz, alapvetően ugyanazt az a zsírégető edzést végzed, mint egy szokásos kardió edzésen azzal a különbséggel, hogy a táncóra alatt a kedvenc zenéidre táncolsz egy szuper csapatban tele pozitív emberekkel.

A Dance Cardio idegen szóval interval edzésnek számít, ami magába foglalja a magas és alacsony intenzitású gyakorlatokat, hogy a leghatékonyabban érjük el az erdeményeinket

Egy alkalom egy óra, ami azt is jelenti hogy a 60 perc alatt a teljes testes edzést végzel. Ráadásul a gyors és intenzív mozgás ami megdolgoztatja a tested egyben növeli az izmaid rugalmasságát, erejét és robbanékonnyá tesz.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!