+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Dance Cardio

Lépj be velünk a Dance Cardio izgalmas világába! A legjobb választás azok számára akik pár nélkül szeretnének táncolni, kikapcsolódni, szórakozni és feltöltődni.
Táncolj velünk

Kedves Látogató!

Jó hírekkel szolgálhatunk! Kontakt óráink elindultak! Szeretettel várjuk régi és leendő táncosainkat óráinkon! Óráinkról folyamatosan értesülhettek Facebook oldalunkon és itt a weboldalunkon is.

Készen állsz egy mindent elsöprő adrenalin löketre?

Egy-egy kimerítő óra után nem csak a tested de az elméd is megnyugszik. A mozgás+zene+hangulat kombinációjától endorfin hormonok szabadulnak fel benned, amelyek hatására csökken a stressz szinted és javulni fog a kedved. Tánc közben elfelejtheted a válladra nehezedő nyomást, önmagad lehetsz és csak magaddal kell, hogy foglalkozz. Egy Dance Cardio edzés tökéletes fizikális mentális és emocionális énidőt jelent számodra.

Helyszíneink:

Iron Bull& Fitt Lady, Fertőd

Művelődési Ház, Harka

GA Fitness Stúdió, Sopron

Miért Táncolj Velünk?

  • Szórakozva formálod a tested
  • Új tánclépéseket tanulsz
  • Elmúlik a feszültséged
  • Javul a koordinációd, erőnléted
  • Kedvező hatással van az anyagcsere folyamatokra is
  • Nincs szükség előzetes tánctudásra
  • Új barátokra teszel szert
A Dance Cardio egy szórakoztató fitnesz program, amiben aerobik elemek jelennek meg vegyített latin mozdulatokkal és ritmusokkal. Miközben intenzíven táncolsz, alapvetően ugyanazt az a zsírégető edzést végzed, mint egy szokásos kardió edzésen azzal a különbséggel, hogy a táncóra alatt a kedvenc zenéidre táncolsz egy szuper csapatban tele pozitív emberekkel.

A Dance Cardio idegen szóval interval edzésnek számít, ami magába foglalja a magas és alacsony intenzitású gyakorlatokat, hogy a leghatékonyabban érjük el az erdeményeinket

Egy alkalom egy óra, ami azt is jelenti hogy a 60 perc alatt a teljes testes edzést végzel. Ráadásul a gyors és intenzív mozgás ami megdolgoztatja a tested egyben növeli az izmaid rugalmasságát, erejét és robbanékonnyá tesz.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!