+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Esküvői táncoktatás Sopron és környékén

Uraim! Itt a lehetőség, hogy még egyszer és utoljára vezessék a párjukat.

Hagyományok

Számtalan hagyomány kapcsolódik az esküvőkhöz. Lánybúcsú, legénybúcsú, csokordobás, menyasszonyi torta felszeletelése csak hogy néhányat említsünk. De van egy része, mely kiemelkedik a többi közül, amelynek jelentősége ösztönös és egyetemes, amely túlmutat kulturális korlátokon, nyelveken és időn. Ez az esküvői tánc hagyománya.

Miért válasszatok minket?

  • Diplomás tánctanárok vagyunk több évnyi tapasztalattal
  • Nem használunk sablon koreográfiákat, minden koreográfia párosra szabott
  • Hozzátok alkalmazkodó idő- és helyszín beosztás
  • Amennyiben szükség van rá, segítünk a tánc kiválasztásában
  • Tapasztalatunknak köszönhetően tudunk segíteni a zenei szerkesztésben. Igény szerint a dizájn (fény, zene, kosztüm) tervezésében

Nyűgözzétek le a rokonokat, barátokat egy felejthetetlen nyitótánccal vagy tegyétek még varázslatosabbá az estét egy szórakoztató meglepetéstánccal.

Rólunk mondták

Örülök,hogy titeket választottunk Szandi és Máté. A próbák jó hangulatban és felszabadultan folytak. Tudásotok előtt le a kalappal, igazi profik vagytok. Ilyen tanárokat kívánok mindenkinek akik félnek egy kicsit a tánctól,ti megoldjátok,hogy ez hamar elmúljon. :D (én nem féltem) :D
ui:Remélem még lesz alkalmunk együtt gyakorolni,új dogokat tanulni.

Kusics Krisztián & Dominika
friss házasok

A legjobb tanárok akiket valaha is kívánhattunk volna. Felejthetetlenné varázsolták számukra életünk legboldogabb napját. Mindent amit elképzeltünk megvalósították és mindenkinek sikerült meglepetést okoznunk. Köszönjük nektek Szandi és Máté!

Brezina Eszter & Máté
friss házasok

Szandi és Máté rendkívül precíz, türelmes és az esküvői nyitótáncukra történő felkészítő órák mindig fantasztikus hangulatban teltek. Olyan lett a táncunk, amilyet elképzeltünk magunknak és a násznépnél is hatalmas sikert aratott. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket! Nagyon szépen köszönünk nektek mindent!

Tóthné Folyi Szabina & Balázs
friss házasok

Javasolt nyitó táncok

Angol keringő

Bécsi keringő

Tangó

Meglepetés táncok

Rumba

Samba

Cha cha cha

Foxtrot

Rocky/Retro

Salsa/Bachata

Videóklip

Választott videó esküvői tánckoreográfia betanítása

Egyveleg

Több tánc keveréke, zenei mix melynek szerkesztésében is segítünk.

Árak

60 perces alkalom

5 500 Ft

/60perc/pár
+ terembérleti díj

(48 órán belüli lemondás esetén a teljes ár fizetendő)

zenevágási díj

 egyszeri 5 000 Ft

Tippek

Hoztunk 5 tippet, hogyan legyen tökéletes és felejthetetlen az esküvői táncotok

#1. tipp: Szánjatok időt a zene kiválasztására

Alaposan gondoljátok át az összes zenét, ami szóba jöhet. Van közös zenétek, amihez közös emlékek fűznek? Vagy olyan, amit az első randitokon hallottatok? Netán azon a napon, amikor először mondtátok a másiknak, hogy szeretlek? Az eljegyzésetek napján? Egy kedvenc sorozatból, filmből ami benneteket szimbolizál? A kedvenc zenétek, amelyet mindketten szerettek hallgatni a rádióban? A zenei világ bármelyik művét is választjátok a lényeg, hogy szánjatok időt a hozzátok illő zene kiválasztására.

#2. tipp: Milyen stílusú táncot szeretnétek?

Nem feltétlenül kell keringőnek lennie az esküvői táncotoknak. Inkább a tangó áll hozzátok közel? Vagy hip-hop-ban gondolkodtok? Nem kell, hogy a hagyományok domináljanak a kreativitásotok felett. Ha jobban kedvelitek a szabadabb stílusokat, akkor válasszátok azokat. Ha most kicsit összezavarodtatok, hogy mit is szeretnétek pontosan, ránk számíthattok és együtt biztosan megtaláljuk a hozzátok leginkább illő táncot.

#3. tipp: Fontoljátok meg az öltözéket

Az esküvő stílusa passzol ahhoz a tánchoz, amit megálmodtatok? A 20 centis magassarkú cipőben is menni fog a tánc? Netán egy elegáns stílusú esküvőhöz biztos, hogy a legjobb választás esküvői táncnak az utcai tánc stílus? A túl szűk netán túl rövid szoknyád nem fog akadályozni esetleg gátolni a mozgásban tánc közben? Tervezzétek meg, mikor és mennyiszer cseréltek öltözetet az esküvő alatt. Feltehetően az új táncos ruhátok kevésbé lesz formális a menyegzői ruhátokhoz képest netán teljesen máshogy fog kinézni, ne féljetek cserélni és tartsátok szem előtt a kényelmet. Legyetek kreatívak a ruhákat illetően. Nem kell bankot rabolni ahhoz, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbb ruháitokat a táncotokhoz.

#4. tipp Tervezzétek meg a táncotok sztoriját

A tánc egy olyan csodálatos művészet, amely szavak nélkül tud mesélni a világnak. Van egy különleges történet, amelyet szeretnétek megosztani a családdal, barátokkal a nagy napon? Újra szeretnétek élni a napot, eltáncolni, hogyan találkoztatok először? Bármi lehetséges, amit csak szeretnétek. Ha nincs ötletetek, mi segítünk.

#5. tipp Gondoljatok a családra, barátokra is

Az esküvőtök napja ugyanannyira fontos a szeretteitek számára, mint amennyire számotokra. Goldoljatok arra is, hogyan vonhatjátok be őket az esküvői táncotokba. A flash mobok egyre népszerűbbekké válnak. Többnyire azért mert leveszik a nyomást a párról a tánc közben, azáltal, hogy a násznép is az esküvői tánc részesévé válik. Ha a tudtat -hogy egy nagy nézőközönség előtt kell táncolni három, négy percen keresztül, Téged vagy a párodat idegessé, feszültté teszi, vagy egyszerűen csak együtt szeretnétek ünnepelni a családotokkal akkor számotokra a csoportos táncot ajánljuk. Kezdhettek párban, majd fokozatosan csatlakoznak a szeretteitek. Vagy gondolkodhattok táncosokban is, akik elkezdik a koreográfiát és a násznép becsatlakozhat. Ilyen megoldásban is tudunk segíteni.

Ezekkel a tippekkel, olyan esküvői táncot alkothattok meg a segítségünkkel, amely szórakoztató, emlékezetes, jelentéssel bíró és melyről évekig fogtok beszélni a pároddal és a násznéppel is.

Ha valami esetleg nem úgy sül el, ahogy terveztétek, emlékezzetek arra, hogy az esküvőtök a SZERETETRŐL szól, amely köztetek van. Nem kell, hogy nagyon összetett, túlgondolt táncot próbáljatok előadni. Maradjon egyszerű és szép. Így legyen bármi, amit táncoltok az egy szép maradandó EMLÉK marad mindenkinek.

Esküvős blogbejegyzések

Táncoltasd meg a vendégeket az esküvődön!

Azt szeretnétek, ha a vendégek hajnalig táncolnának az esküvőtökön, hogy nagyon jól érezzék magukat és egy igazán emlékezetes nap kerekedjen a Ti nagy napotokból? Itt van néhány ötlet, hogyan kezdjetek bele a partyba és hogyan vehetitek rá a vendégeket a táncra úgy,...

bővebben

Hamarosan itt a tavasz! Készen álltok az esküvői szezonra?

Vége a télnek, virágba borul a természet, szerelem a levegőben... majd jön a GYOMORGÖRCS, mindjárt itt az ESKÜVŐŐ! Mi újság a tánccal? Még a profik is tisztában vannak azzal, hogy minél hosszabb idő telik el gyakorlás nélkül, annál inkább megkopik addigi tudásuk. Így...

bővebben

Táncoltasd meg a vendégeket az esküvőn!

Azt szeretnétek, ha a vendégek hajnalig táncolnának az esküvőtökön, hogy nagyon jól érezzék magukat és egy igazán emlékezetes nap kerekedjen a Ti nagy napotokból? Itt van néhány ötlet, hogyan kezdjetek bele a partyba és hogyan vehetitek rá a vendégeket a táncra úgy,...

bővebben

Mondjatok IGENt a tánctanulásra, hogy magabiztosan lépjetek parkettre a közelgő esküvőtökön

Lépjetek velünk kapcsolatba, és kezdjük el a tanulást mihamarabb. Garantáljuk, hogy ez lesz a legjobb esküvői befektetésetek!

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!