+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Az egyik legkedveltebb és legmeghatóbb pillanat az esküvőn az esküvői nyitótánc. Ahol, minden addig tanult tánctudásotokat megmutathatjátok és párként egy egésszé egyesülve megoszthatjátok a keringő vagy akár egy tökéletesen megkoreografált salsa táncotokat. 

Esküvői tánc félelmek

Többnyire ez a legszebb és legemlékezetesebb pillanat, egyben a legstresszesebbé is válhat. Talán pontosan ezért.

Természetes, hogy nyomást érzünk magunkon abban az esetben mikor az életünk egyik legmeghatározóbb pillanatára készülünk. De ez a közeledő esemény szórakoztató, nyugodt, gondtalan hangulatban kell, hogy teljen azért, hogy minden lépésetek tökéletes legyen abban a pillanatban. Ebben is segít a Sinergia Stúdió. 

Engedd, hogy elvarázsoljunk egy olyan közegbe ahol könnyű táncolni. Ahol tudod a lépéseket és tudod, mit kell tenned, hogyan és hova kell mozognod. Minden megerőltetés nélkül.

Innen, végre koncentrálhatsz azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak—mint a párod. Engedd meg magadnak, hogy igazán belemerülj a kapcsolatotokba és a lehető legteljesebben élvezd ki a jelent, pontosan abban a pillanatban, amikor az történik.

Képzeld el, hogy képes vagy elengedni az aggodalmat és a stresszt, ami körülvesz az előkészületek miatt. Hagyd, hogy a félelmeket átalakítsuk és szimplán csak varázslatos és fesztelen légkör uralkodjon miközben részt vesztek a táncórákon.

A Ti napotoknak hogy különleges kell, hogy legyen. Ragyognia kell.

Elegánsnak, magabiztosnak fogjátok érezni magatokat, és minden lépésetek a helyén lesz.

Sinergia Stúdió esküvői táncórák

Mi lenne, ha bátorítanának és profi szaktudással, irányítással és támogatással látnának el a tökéletes, álmaid nyitótáncához vezető úton? 

Szeretnénk körültekintően segíteni, hogy amikor elérkezik a nagy napotok, többnyire csak a kellemes, boldog pillanatokra kelljen fókuszálnod és arra a különleges kapcsolatra a szerelmeddel, amit a táncparketten is megmutattok. 

Lépjetek velünk kapcsolatba, és kezdjük el a közös munkát a különleges napra!

Share This