+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Megmutatjuk, az esküvői táncotok hogyan lehet a továbbiakban akár életre szóló hatással a közös életetekre. A társastánc jelentősége sajnos a jelen társadalmunkban egyre kevésbé kiemelkedő, és az esküvőkön is hanyatlóban a nyitó tánc hagyománya. A párok kevésbé vannak ráhangolódva egymásra, főként egymás testbeszédére. Kevés időt szánnak a fizikai kontaktus, kommunikáció fejlesztésére, egymás közötti meghitt légkör megteremtésére, miközben rengeteg akadállyal néznek szembe nap, mint nap. De itt van három példa, amiben a társastánccal karöltve tudtok fejleszteni magatokon és a kapcsolatotokon az esküvőtök napjáig és azt követően is.

Jobb kommunikáció

A társastánc hasonló a nyelvhez. Hagyományosan a férfi vezet és a nő követ. Ez nem azt jelenti, hogy a nőnek nincs semmi szerepe. Sőt! Mindinkább azt jelenti, hogy a fizikai kontaktus sokkal megalapozottabb, ha a kapcsolatban mind a két félt megértik, megbíznak és támogatják egymást, amíg együtt mozognak a parketten. Hasonlóan a házassághoz. Minden egyes pont fejlődik idővel (kimutatni az érzelmeket, gyakorolni a vezetés-követés mechanizmusát). Egy tapasztaltabb táncos az elvárásoknak megfelelően türelmesebb lesz egy kevésbé ügyes párral. A tánc segít felépíteni olyan készségeket, melyek a párkapcsolatok alapjait jelentik úgy, mint a megértés, elfogadás, együttműködés, alázat, odaadás, szenvedély. Amint a pár elkezd együtt dolgozni ezeken a készségeken az egymás közti kommunikációjuk is jelentősen javulni fog.

Több fizikai kontakt

Előfordul, hogy a házaspárok között érzelmi hullámok és félreértések merülnek fel. Ez gyakran vezet a fizikai vonzalom csökkenéséhez. Sokszor a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy úgy gondozzuk az emocionális frusztrációinkat, hogy megerősítjük a kapcsolatunk fizikai oldalát is. Hiszen legtöbbször a testileg egymáshoz közel álló emberek lelkileg is erősnek érzik a ragaszkodásukat a másik fél felé. A társastánc nagyszerű út arra, hogy erősítsetek a fizikai kötődéseteken és újra aktívvá tegyétek a feromonokat.

Akadályok legyőzése

Nem kérdés, hogy egy házasságban lesznek akadályok, amelyeket nehéz lesz megoldani. Néha úgy fogod érezni, hogy feladod. Tehát amit a leginkább meg kell erősítened, az a kettőtök közötti bizalom és hit egymásban, a Ti közös csapatotokban. Társastáncot tanulni szórakoztató és biztos út arra, hogy együtt legyőzzétek a felmerülő nehézségeket és lássátok a mérhető fejlődést és sikert, ahogy közösen haladtok előre. 

A társastánc óra kiváló program arra, hogy felkészüljetek az esküvőtökre, mert közelebb kerültök egymáshoz és meg tudjátok mutatni az új készségeiteket a násznépnek. Javasoljuk, vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Már várjuk, hogy segíthessünk Neked és leendő házastársadnak, és egyben csodálatos emlékeket és közös mozdulatokat alkossuk együtt.

Share This