+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Mikor elkezded a diétád vagy belefogsz egy edzésprogramba, feltehetően nem várod az eredményeket már a következő napon. Amennyiben 15 perc felülés és ebédre egy kis saláta elég lenne a kockás hashoz, az nagyszerű lenne, ám sajnos ez nem így működik. Az eredményhez idő kell.

Nagyszerű táncossá válni is szintén időbe telik. Kezdettől fogva türelemmel kezelni a folyamatot, amin elindultál. Hoztunk néhány dolgot, amire szükséged lesz, hogy a legtöbbet hozd ki a táncórákból.

Tisztában lenni a gyengeségeinkkel

Mutasd meg milyen vakmerő vagy. Légy bátor és magabiztos. Ne félj magad feladni, mert a hibáidból tudsz a legjobban tanulni és ettől leszel egyre jobb és jobb. Amennyiben tisztában vagy azzal, ami nem megy, sokkal közelebb visz ahhoz, hogy sikerüljön.

Állhatatos munka meghozza a gyümölcsét

Add meg magadnak a lehetőséget a tánctanulásra. Gyakorolj otthon, képezd magad ott, ahol úgy érzed, hogy szükséged van rá. Kérj bátran segítséget a tanárodtól, kérj véleményt képzettebb táncostól, ha valamit nem értesz. Ne feledd: ’Kemény munkával és elhivatottsággal, minden lehetséges.’

Nyugalom, a hosszú élet titka

Vegyél egy mély lélegzetet és engedd el magad. Ne feledd, hogy a tánc egyik legjobb része a szórakozás. Hagyd, hogy a Sinergia Stúdió a kedvenc helyed legyen. Egy olyan hely ahol el tudod magad engedni és ahol szabadnak érzed magad. A tánc kikapcsolódás és szórakozás egyben. A lényeg, hogy hagyd az elméd kikapcsolni és hagyd, hogy a tehetséged kibontakozzon.

Célok kitűzése

Koncentrálj az órákon. Figyelmesen nézd meg, hogyan táncol az oktató. Hallgasd a zene ritmusát. Becsületesen kövesd le az oktató által végrehajtott mozdulatokat és érezd, ahogy a zene és a lépések összefonódnak, ritmusra együtt járnak.

Lelkesedéssel fordulj a tánc felé. Az órákon légy közreműködő. Ezt mind tedd magad miatt. Gyakorolj otthon is. Légy mindig Te az, aki jelentkezik önként az órákon. Élvezd!

Arthur Balfour szavaival élve: „A lelkesedés a világ mozgatórúgója”. Légy hát Te is lelkes.

Összefoglalva: azt javasoljuk, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a táncóráidból, hogy legyen a célod a T.Á.N.C és ne feledd, hogy az eredményekhez idő kell. Add meg magadnak az időt, hogy ez mind megtörténjen.

Gyere el hozzánk a Sinergia Táncstúdióba hogy jól szórakozz és elérd céljaid! Kövesd a weboldalunkat. Lépj velünk kapcsolatba!

Share This