+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

A nyitó táncotokat, mint férj és feleség úgy kell felfogni, mint egy egyfajta ünneplést. Minden előkészületetek és tervezésetek kifizetődött, és összekötöttétek az életeteket. Most itt az ünneplés ideje. A táncnak, örömtelinek, emlékezetesnek, és szórakoztatónak kell lennie, hogy megbizonyosodjatok arról, ez valóban így lesz, olvassátok el tippjeinket.

Válasszátok azt a zenét, ami számotokra tökéletes

A zene kiválasztásánál nagyon fontos, hogy sokat mondó és jelentőségteljes legyen. Ez egy nagyon fontos pillanat miután kimondtátok az boldogító „Igen-t”. Tehát, a zene hordozzon magában valamit, ami számotokra fontos. Persze, ez nem azt jelenti, hogy legyen túlzóan szentimentális vagy szerfelett lassú. A számot választhatjátok bármely közös pillanatotokból, amit együtt éltetek át, akár lehet jópofa is, olyan, amit csak szeretnétek. Ettől lesz a Tiétek és így lesz mondandója számotokra is. A nyitó táncnak szórakoztatónak kell lennie. Mindenekelőtt Ti legyetek azok, akik elindítják az ünneplést. Ti vagyok a nyitószám. Amennyiben egy mulatságos, vidám számot választotok, biztosak lehettek abban, hogy a násznép alig várja majd, hogy csatlakozzon hozzátok a táncparketten és ők is megmutathassák, mit tudnak miután véget ér a számotok.

A gyakorlás teszi a mestert

Nagyon gyakran idézett mondás, nem hiába. El tudjátok képzelni, hogy a táncotokkal felszeditek a parkettát és lenyűgözitek a nézőket mindenféle gyakorlás nélkül? Ugye, hogy nem?! Az élet sajnos nem ennyire egyszerű. Ahhoz, hogy jók legyünk valamiben először bele kell tanulnunk. Akkor sem kell aggódnod, ha két ballábbal születtél. Van remény. Gyakorlással és különórákkal, biztos lehetsz benne, hogy le fogjátok nyűgözni és nagy hatással lesztek az újonnan tanult lépéseitekkel a nézősereget. Egyébként a táncórák nagyon szórakoztatóak tudnak lenni. Sokat fogtok nevetni, tanulni, és emellett kikapcsolódni is.

Próbálj abban, amit a nagy napon viselsz majd

Nagyon fontos, hogy a nagy nap előtt legalább egyszer gyakoroljatok abban a cipőben és abban a ruhában, amit rajtatok lesz. Előfordulhat, hogy feszélyezve érzed majd magad a menyasszonyi ruhádban, netán a cipőd beleakad a szoknyádba stb. Fontos, hogy minden kis részletre figyeljetek, azért hogy nem érjen benneteket meglepetés és minden gördülékenyen menjen a megtervezett úton.

Erősítsétek meg a köteléketeket

Rengeteg mindent meg kell tervezni egy esküvőn és emiatt a legtöbb ember stressz szintje egy kicsit magasabb a normálisnál. Sok-sok időpont, megbeszélés, feladat, amiket el kell intézni, így érthető, hogy a párnak kevés ideje marad egymásra és a romantikára. A táncórák lehetőséget adnak arra, hogy növeljétek önbizalmatokat a táncparketten, de emellett arról is gondoskodik, hogy minőségi időt töltsetek együtt, újra egymásra tudjatok hangolódni és a terveket illetve a stresszt elfelejthessétek. Ez a kapcsolat, végig fogja ragyogni a nagy napotokat és segít felejthetetlenné tenni a nyitótáncotokat.

A nyitótáncotoknak arról kell szólnia, hogy jól érzitek magatokat a másik társaságában és arról, hogy megmutatjátok a világnak is hogy mennyire szeretitek egymást. Amennyiben szeretnétek megbizonyosodni arról, hogy minden, amit megálmodtatok valósságá válik, illetve ha egy kis kikapcsolódásra vágytok a szervezés közben, a nagy nap előtt, akkor lépjetek kapcsolatba velünk, hogy már ma lefoglaljátok az esküvői nyitótánc különórátokat.

Share This