+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

A legjobb zsírégető edzések egyesítik a kardió és az erőnléti tréningeket, de néhány óra után a legtöbben megunják a taposómalmot az edzőtermekben. Az ismétlések és futás a futópadon egy idő után egyre nehezebben megy. Nem jönnek az eredmények, elmegy a kedv, nincs ki motiváljon és végül abbamarad a vágyott cél elérése.

Ne aggódj! Amennyiben a szokásos konditermi edzést nem Neked találták ki, manapság már rengeteg lehetőséged van más mozgásformákat választani, ami számodra is szórakoztató egyben hasznos és hatékony. Keresel valamit, ami megizzaszt és tonizál is egyben?

Miért nem próbálod ki a Dance Cardiot, amely egy szórakoztató zsírégető edzés?

Teljes testedzés- miközben jól érzed magad

A Dance Cardio egy szórakoztató fitnesz program, amibe aerobik elemek vannak vegyített latin mozdulatokkal és ritmusokkal. Miközben táncolsz, alapvetően ugyanazt az a zsírégető edzést végzed, mint egy szokásos kardió edzésen azzal a különbséggel, hogy az óra alatt a kedvenc zenéidre táncolsz egy szuper csapatban tele pozitív emberekkel.

A Dance Cardio idegen szóval interval edzésnek számít, ami magába foglalja a magas és alacsony intenzitású gyakorlatokat, hogy a leghatékonyabban érjük el az erdeményeinket.  Nem csak a kardió edzésforma miatt fogsz megizzadni a tánc közben, hiszen észrevétlenül fogsz felüléseket és kinyomásokat végezni. Egy alkalom egy óra, ami azt is jelenti hogy a 60 perc alatt a teljes testes edzést végzel. Ráadásul a gyors és intenzív mozgás ami megdolgoztatja a tested egyben növeli az izmaid rugalmasságát, erejét és robbanékonnyá tesz.

Tanulj új tánclépéseket

A Dance Cardio bevezet a Latin-amerikai eredetű táncok világába: samba, salsa, soca, merengue, és mambo kortárs hip-hop ritmusokkal fűszerezve. Tehát egy táncóra egyúttal nem csak jó alakot szolgáltat, de minden egyes órán érdekes és energikus táncmozdulatokat tanulhatsz, ami garantáltan felrázza a szürke hétköznapjaid. Még ha úgy is gondolod hogy két ballábas vagy és emiatt nem akarod magad rávenni az órákra, hidd el: A Dance Cardio tényleg mindenkié!

Barátokkal egyébként is egyszerűbb felállítani a rutinod és a célokat. A heti szintű Dance Cardio órák, mindenki számára nyitott. Egy hétköznapi bulinak képzeld el. Alkoholon kívül minden van ami egy jó buliban: jókedv, nevetés, és tánc kifulladásig. Nem kell magad edzeni rá, hiszen ezek nem versenyek, nem maraton egyszerűen egy nagy csapatépítő összejövetel tele szórakozással és boldog és egészséges emberekkel.

Égess zsírt otthoni edzéssel

Ha úgy döntöttél velünk Dance Cardiózol, könnyebb motiválva maradni a többi embert látva. Van akinek megvan a célja, amit szeretne elérni. Van aki az élvezet, kikapcsolódás miatt. Van aki fogyni szeretne és van aki stresszoldásra használja.

Sajnos azonban nem mindig engedheti meg az időnk, a pénztárcánk, a munkabeosztásunk, a családunk, hogy mindig rendszeresen meg tudjunk jelenni. Néha úgy alakul, hogy nem tudunk elmenni a következő edzésre. Éppen ezért érdemes megfontolnod az otthoni Dance Cardiot. A táncsport nem igényel túl sok kiegészítőt azonban annál inkább alkalmas a fizikumod és az állóképességed rendbetételére.

Nos, döntöttél?

Az első tippünk, hogy szerezz be magadnak megfelelő sportöltözetet. Öltözz kényelmesen, a célnak megfelelően, legyen nálad mindig egy üveg víz és törölköző, hiszen biztos lehetsz benne, hogy az edzés meg fog izzasztani. Egy másik nagyszerű dolog a Dance Cardioban az a lépések egyszerűsége. Inkább a mozgásról szól, mint az összetett lépésekről. Az instruktorod elmond majd minden fontos infót, amit érdemes megfogadnod azért, hogy a leghatékonyabban érd el a céljaid, eredményeid. Ez azt jelenti, hogy amennyiben jól csinálod, az első alkalom után biztosan ki fogsz merülni, viszont alkalomról alkalomra egyre jobb és jobb leszel.

Kétségtelen, hogy a Dance Cardio nagyszerű sport és több mint egyszerű tánc. A különböző nyúlásokkal, hajlásokkal, lépésekkel teljes testedzést csinál, amivel ugyanúgy funkcionál mint egy kardió edzés, ami segít a súlyvesztésben és a zsírégetésben. Hát nem nagyszerű, hogy az egészet úgy tudod végezni, hogy közben jól szórakozol?

Tehát, készen állsz elkezdeni Dance Cardiózni?

A Sinergiánál várunk, hogy minél többet hozzunk ki belőled!

Share This