+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Vége a télnek, virágba borul a természet, szerelem a levegőben… majd jön a GYOMORGÖRCS, mindjárt itt az ESKÜVŐŐ!

Mi újság a tánccal?

Még a profik is tisztában vannak azzal, hogy minél hosszabb idő telik el gyakorlás nélkül, annál inkább megkopik addigi tudásuk. Így van ez mindennel, nem csak a tánccal. Valószínűleg most jött el az ideje, hogy felfrissítsétek tudásotokat. Itt fog kiderülni, hogy Fred Astaire vagy Fred Flinstone családjába tartoztok-e… :)

Esküvői tánc

Manapság inkább a modern táncokat preferálják a fiatalok esküvői táncként (line dance vagy valamelyik trendi klip koreográfia) Ezeket mindenki szereti. De mi van, ha egy kis komolyságot is vinnétek bele és megpróbálnátok egy szép keringőt is? Nem lőhettek mellé, sőt!

Őszintén, hányszor fordult elő veletek, hogy magatokban mosolyogtatok, amikor láttatok valakit ügyetlenül csetleni, botlani a zene ritmusát megkerülve?

A siker záloga, hogy leküzdjétek szorongásotokat és törekedjetek a biztos sikerre szem előtt tartva, hogy mindenekelőtt ez rólatok szól és arról, hogy jól érezzétek magatokat. A különbség a kezdő és a mester szint között a gyakorlásban rejlik. Senki sem úgy születik, hogy tud táncolni. Ezért minden kezdőnek tanulnia kell valakitől, hogy mesterré válhasson. Tehát eljött az idő, hogy elkezdjetek tanulni, gyakorolni, hogy elmúljon a gyomorgörcs és felszabadultan éljétek át életetek legboldogabb napját.

A tánc a művészet megtestesítője, könnyebb megtanulni, mint gondoljátok. A hosszú tél után itt az ideje, hogy formába lendüljetek!

Share This