+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

2020. december 10-én ünnepeltünk együtt és készültünk a karácsonyra a táncosainkkal.

A buli már 15:00-kor elkezdődött a gyermekek táncbemutatóival ahol a táncosok mellett családtagok, és a barátok is eljöttek a rendezvényre. A gyerekcsoportok színvonalas bemutatóját követően a nap egy kötetlen beszélgetős, ismerkedős délutánnal folytatódott. Gyermek és felnőtt táncosainknak is egy-egy medállal köszöntük meg az egész éves kitartó munkájukat, erőfeszítéseiket és részvételüket a melyet a Stúdió és saját maguk fejlődése érdekében tettek. A karácsonyi medálokat Gavajda Kitti kerámia művész készítette, melyeket hálásan köszönjük! A műsor után mindenki kedvére fogyaszthatott a hozott sütikből és más finomságokból.

20:00-kor folytatódott a karácsonyi mulatságunk a felnőtt csoportjainkkal. A buliban szintén felléptek felnőtt táncosaink; A Lady Style csoport egy salsa-bachata-cha cha cha formációt mutatott be, Latin mixet adott elő Joe Rauchbauer és Fábián Erzsébet illetve Vásárhelyi Balázs és Orbán Éva, Ezt követően Joetól és Erzsitől láthattunk egy különleges argentin tangó bemutatót, majd a műsor zárásaként Balázs és Éva illetve Derdák Bernadett és Káldi Gábor táncolt egy fantasztikus rock’n rollt.

Ezt követően az est további része a megszokott jó hangulatban sok sok tánccal és jókedvvel folytatódott. Idén is nagyon köszönjük, hogy eljöttetek velünk ünnepelni, a sok-sok rágcsálnivalót, finom süteményeket és italokat, üdítőket, köszönjük egész éves részvételetek a táncos családunk életében.

Szeretettel várunk Benneteket vissza januártól újabb tanfolyamokkal, megannyi új -még megvalósítatlan- tervvel és még több tánccal.

Kellemes Ünnepeket kívánunk Nektek!

Szandi & Máté

Share This