+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Eleged van a rosszabbnál-rosszabb hírekből?

Félsz az újabb bejelentésektől, depressziós vagy? Netán Müller Cecíliával és Győrfi Pállal kelsz és fekszel?

Keress valami más programot a negatív hírek és az esti híradón kívül!

Nézz meg a pároddal egy filmet, társasozzatok, főzzetek valamit együtt, hívd fel szeretteid… vagy TEGYÉL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT és kezdj el velünk TÁNCOLNI on-line!

Mivel most enyhén szólva sem a csoportos órák fénykorát éljük, próbálj meg a gép előtt elsajátítani új lépéseket. Bármikor és bárhol tudod fejleszteni a táncos készségeid. Ehhez csak a nappalidra, internetre és ha velünk tartasz a mi útmutatásunkra van szükséged. Hoztunk pár tippet, hogyan kezdj bele az otthoni táncba.

1. Kezdd el gyakorolni azokat a táncokat amiket eddig tanultál

Már részt vettél valamelyik óránkon? Hát hajrá! Itt a lehetőség, hogy ismételj kicsit. Az eddigi rohanós hétköznapokban az volt a kifogás, hogy nincs időd gyakorolni? Nos, most itt a nagyserű lehetőség!

Keresd meg a zenét a Youtube-on vagy írj nekünk és vágj bele a koreográfiákba. Lady Style, Salsa, Bachata, Társastánc, Dance Cardio? Ha nem találod a zenét, segítünk megtalálni.

Nincs szükséged tükörre, de ha van azt használd ki! A tükörben láthatod a mozdulataid, mikor, mit és hol kell rajta javítani. Próbálj meg visszaemlékezni a tanácsainkra, melyeket az órákon adtunk, ennek megfelelően kezdd el finomítani a táncod.

Ne csak a hátrányát lásd annak, hogy egyedül kell gyakorolnod! Engedd el magad, és a koreográfiába kicsit próbáld meg belevinni a saját stílusod is! Hidd el sokkal inkább magadénak fogod érezni az adott táncot.

Készülj arra az időre mikor újra együtt táncolhatunk, hogy onnan folytassuk ahol abbahagytuk vagy még magasabb szintről, próbáld meg ezt az időt a fejlődésedre fordítani.

2. Ismétlés a tudás anyja!

Mivel a tánc, tanult mozgásforma itt sem tudjuk eléggé hangsúlyozni, az ismétlés fontosságát. Minél inkább figyelsz a szinten tartásra annál inkább egyszerűbb lesz visszakapcsolódni a csoportokba. Tehát ismételj!

Javasoljuk, hogy inkább kezdd az alapoknál.

Ha úgy érzed, jól haladsz, lépj tovább minden 8. számolás után. Később pedig variáld az eddig tanult figurákat. Tudtad, hogy minden héten többször is várunk on-line táncóráinkon? Az élő órákon kommentben várjuk a kérdéseiteket, hozzászólásaitokat. Segítünk ha elakadtál, gyakorolj, kérdezz, fejlődj.

3. Inkább kondíciót növelnél?

  • Ha egy kis változatosságra vágysz, próbáld ki energizáló és stresszűző Dance Cardio óráinkat!  Melyek bár nem a tánctanulásról szólnak, új koreográfiákat tanulhatsz pár nélkül. A különleges fény és látványtechnika pedig csak hab a tortán.
Share This