+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

A NAGY napotok

Szeretnél nyomot hagyni a vendégek szívében, ahogy fenségesen átsiklasz a táncparketten és együtt mozogsz a zene ütemére az esküvői táncotokon? Szeretnéd megelőzni azt, hogy úgy érezd, hogy ismét a 8. osztályos ballagási koreográfiádat ismétled? Szeretnél mindenkit kíváncsivá tenni, miként táncolhatsz ennyire tökéletesen? Nos, a legjobb helyen jársz!

Esküvői táncórák

A Sinergia Stúdióban segítünk, hogy rátalálj arra, amit kerestél, amiről eddig csak álmodtál. A táncórákon keresztül az életed szerelmével akár eljuthattok a végtelenbe és tovább. ☺ Mindazon túl, hogy táncórákat adunk, a Sinergia Stúdióban akár az egész családot fel tudjuk készíteni a nagy napra, legyen szó egy kész koreográfiáról vagy flashmobról.  

Már így is sok minden van, ami miatt aggódhatsz a nagy napodon: a találkozók, vendég lista, dekoráció, színösszeállítás, téma vagy akár az időjárás. Azonban a Sinergia Stúdiónál levesszük a terhet a válladról, hogy amikor eljön, a várva várt pillanat ne ess arccal a padlóra.

Napjainkban, a közösségi médiában mindenki folyamatosan fotóz-posztol az egész világnak. Néhányunknak akár személyes tapasztalata is van arról, hogy a fotók bizony nem mindig a legtökéletesebb pillanatban lettek elkészítve. Nos, a segítségünkkel nem kell aggódnod semmilyen kellemetlen pillanat miatt és bízhatsz abban, hogy egész este jó fotók fognak készülni a táncotokról. Minden kis részlet a tökéletes hatást fogja adni, ennek köszönhetően úgy fogod magad érezni mintha a csodák világába csöppentél volna. (megjegyzés: az alkohol hatása miatt nem tudunk felelősséget vállalni) 

Varázslatos lesz, és csodálatos milyen jól fog kinézni, ahogyan minden szem rátok szegeződik, Te is valami újat tanulsz, így nem csak a pillanat lesz tökéletes, hanem magabiztos leszel tánc közben is.

Kapcsolatba kerülni velünk pedig pont olyan egyszerű, mint ahogy kimondod a nagy napon: Igen, akarom.

Share This