+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

„ Meg kell fontolnunk minden napot, amelyen nem táncoltunk legalább egyszer.”

Friedrich Nietzsche

Nietzsche egy kiváló német filozófus, költő, gondolkodó volt. Hogy táncos? Nos, nem igazán. Inkább, megértette a tánc fontosságát, és ezért is tartjuk őt mi táncosok is nagyon okos embernek. A tánc nem szimplán a profik kiváltsága. Ez egy olyan művészeti ág, amelyen mindenki osztozhat, aki élvezi. Egy stílus, amely sok ember számára megismertetheti a tánc művészetét: a társastánc.

Néhány embernek technikailag nagyon bonyolultnak tűnhet. A látvány, ahogyan két csodásan öltözött táncos siklik át a parketten tökéletesre fejlesztett mozdulatokkal, elérhetetlennek tűnhet egy külső szemlélőnek, aki csak szeret zenére mozogni. Azonban mi készen állunk rá, hogy megváltoztassuk a látásmódod a társastáncról és olyan táncos élményt garantálunk, amit imádni fogsz, legyél bármilyen szinten. 

A társastánc mindenkié

A Sinergia Stúdióban az óráinkra egyénileg és párban is jöhettek, tudásszinttől függetlenül kezdőtől- versenyzőig. A kezdőknek, javasoljuk a kezdő társastánc óráinkat, privát óráinkat, esküvői felkészítő óráinkat stb. Nem számít, mekkora előképzettséggel rendelkezel (vagy nem rendelkezel) kötelességünknek érezzük, hogy a művészet e formája elérhető legyen bárki számára.

Táncórák azoknak, akiknek pár nélkül érkeznek

Természetesen, a tangóhoz pár szükséges, azonban Neked elég lesz mindkét lábad hozzá. Amennyiben egyedül szeretnél tanulni táncolni, semmi akadálya. Hozzánk szólóban is eljöhetsz, sőt lehet pont így fogod megtalálni életed párját. Próbáld ki teljesen kezdőknek szóló táncóráinkat. Itt megtanulhatod, hogyan táncold kedvenc táncaid. Amennyiben szeretnéd, élesben is kipróbálni tánctudásod, a tematikus táncestjeinken erre is lehetőséget adunk. 

Privát csoportos órák

Mindig jó együtt tölteni az időt a családdal és a barátokkal, és kevés szórakoztatóbb dolog van annál, mint, hogy egy privát táncóra keretein belül együtt tanuljatok. Megtanulni táncolni egy bensőséges hangulatban olyan emberek között, akiket szeretsz, és akikkel szívesen töltöd a szabadidőd. Kínálunk, csoportos órákat bármilyen szinten álló táncosoknak is. Itt pont jó helyen jársz ahhoz, hogy lefoglald a privát táncóráid. 

Mindenki élvezheti a pezsdítő élményt, hogy átszelhesse a parkettet. Engedd, hogy a Sinergia Stúdió megmutassa Neked, hogyan. Már ma vedd fel velünk a kapcsolatot!

Share This