+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Azt szeretnétek, ha a vendégek hajnalig táncolnának az esküvőtökön, hogy nagyon jól érezzék magukat és egy igazán emlékezetes nap kerekedjen a Ti nagy napotokból?

Itt van néhány ötlet, hogyan kezdjetek bele a partyba és hogyan vehetitek rá a vendégeket a táncra úgy, hogy mindenkinek kellemes élmény maradjon.

Zenei stílusok

Legyen változatos a zenei repertoár. Gyors, lassú, új és régi zenéket is kérjetek a bandától. De a legfontosabb szempont az legyen, hogy mindenki tudjon rá táncolni, tehát figyelnetek kell arra, hogy ismertebb táncolható zenéket válogassatok össze.

Táncoljatok Ti is

Ha azt szeretnétek, hogy a vendégek táncoljanak, a legegyszerűbben úgy vehetitek rá őket, hogy Ti is táncra perdültök. Még ha nem is tudtok jól táncolni, próbáljátok meg. A vendégek követni fognak benneteket, hogy együtt táncolhassatok. Minél többen vagytok a táncparketten annál többen fognak beállni olyanok, akik félnek táncolni, szégyenlősek. Kérjétek fel a vendégeket egy- egy táncra. Valószínűleg nem fognak nemet mondani. Ez is egy nagyszerű trükk arra, hogy a táncparkettre csábítsátok a vendégeket.

Pl.: „Gyere Mari néni, ropj egyet a kedvenc unokaöcséddel!”

 „Gyere nagypapa ezt a táncot Neked tartogattam!”

Ki tudna ezeknek a felkéréseknek ellenállni?

Sortánc

Van néhány népszerű sortánc, amelyre az emberek azonnal megmozdulnak:

Pl.:

Macarena, Limbó, Cotton eyed joe, Kacsatánc.

Pillanatok alatt a fiataltól az idősig mindenki bekapcsolódik, hiszen ezeket a táncokat mindenki ismeri és együtt táncolni még jobb móka.

Kívánságlista

Kérd meg a bandát vagy a DJ-t, hogy legyen kívánság kérési lehetőség. A legnépszerűbbeket lejátszva még több embert sikerülhet táncra perdíteni. Akár Ti is csinálhattok egy esküvői csoporttáncot, amellyel behívjátok a nézőket is.

Lépjen a táncparkettre játék

Kérd a táncparkettre:

  • azt a személyt, akinek az adott hónapban van a születésnapja/névnapja/ valamilyen évfordulója
  • csak a szingliket
  • csak a házasokat
  • Azt, aki páros hónapban született majd azt, aki páratlan hónapban

Ezáltal mindenkinek fel kell állnia és hosszabb rövidebb ideig a táncparketten „kell” táncolnia. Közben lehetőleg vidám vagy mókás számot játsszon a banda.

Táncórák az esküvői bulihoz vagy jegyespár tánchoz

Tervezzetek be egy ütős nyitó táncot, akár barátok akár barátnők vagy anya/fia, apa/lánya relációban.

Jelentkezzetek mihamarabb, hogy már most elkezdjük a felkészülést.

Share This