+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Még nem táncolsz? Itt az ideje IGENT mondani!

Az összes tennivaló közül az esküvői listádon egyvalamit semmiképp sem szabad kifelejtened: Az esküvői táncórákat. Minden bizonnyal a legtöbbször elképzelt pillanat egy esküvőről a gyűrű felhúzásán túl az esküvői nyitótánc pillanata. Ez egy sokatmondó pillanat, ahogyan a két ember eggyé fonódik, ugyanúgy ahogy a táncparketten is. De a menyasszony és a vőlegény szempontjából nézve, a táncparkett egy üres tér körbevéve a rokonokkal, barátokkal, amely meglehetősen nagy stresszt és aggodalmat okozhat.

Mint azt már valószínűleg tudod, a stressz legnagyobb része, ami az esküvővel jár, elkerülhetetlen. Még a legnyugodtabb párosnál is okoz pár frusztrált pillanatot. De, az újdonsült pár nyitótánca nem kell, hogy közéjük tartozzon.

Igen, elképzeled, ahogy táncolsz, így vagy úgy. De vannak dolgok, amik gondoskodnak arról, hogy különleges legyen a pillanat és ez azzal kezdődik, hogy nekiálltok gyakorolni.

Mondj IGENT a táncórákra!

A privát táncórák a Sinergia Stúdióban nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy egy kis pihenőt tartsatok az esküvőtervezés káoszában és minőségi időt szórakozva tudjatok együtt tölteni a kedveseddel. 

A tánctanáraink segítenek, rendelkezzetek bármilyen készséggel. Még akkor is, ha beoltottak tánc ellen. ☺ A magánóra a legjobb lehetőség arra, ha szeretnétek csiszolni a tánctudásotokon, koreográfiát összeállítani a kedvenc zenétekre vagy csak tanulni pár lépést arra az esetre, hogy ne lépjetek rá a párotok lábára. Senki sem várja, hogy Te legyél a következő Fred Astaire vagy Ginger Rogers. A célunk, hogy készen álljatok a NAGY napra és élvezzétek az oda vezető utat. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, a részletekért. Legyen szó egy különleges koreográfiáról, apa- lánya, anya-fia, vagy menyasszonyi nyitótáncról.

Sosem lehet tudni, hiszen az is lehet, hogy egy új tehetséget fedezünk fel bennetek, és állandó látogatói lesztek, Stúdiónknak ahol tanulhatsz-, táncolhatsz-, jól érezheted magad és még új barátokat is szerezhetsz.

Share This