+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Minden nő, akinek volt már lehetősége megtapasztalni milyen, ha erős karok ölelik körbe és ellágyulni partnere tekintetébe meredve tudja, hogy ha egy férfi tud táncolni az szexi.

Mindamellett, a kép, ami beugrik a társastánc kapcsán általában hivatalos partik, profi táncversenyek, bemutatók, táncos filmek és még sorolhatnánk… Nos, ez nem túl hívogató egy kezdő férfi számára, aki szeretné lenyűgözni a párját tánctudásával is.

Mégis, mielőtt a párod elkezd szekálni, majd berángatni a táncórákra, talán érdemes átgondolnod miként segít a tánc előhozni a férfias vonzerőd. Hoztunk pár példát, miért jársz, jól ha a konditerem mellett a táncot is segítségül hívod arra, hogy igazi alfává válhass :)

Erő

Abból a célból, hogy vezesd, emeld, és megfelelően irányítsd a párod a táncparketten fittnek és kellően erősnek kell lenned. Kevés szexibb dolog van annál, mint egy férfi, akinek vannak izmai és tudja is hogyan kell használni őket. Például: forgassa a párját a parketten, lágyan, természetesen. 

Spontaneitás

Ritkán találni olyan férfit, aki tud táncolni. Ha te épp abba a ritka csoportba tartozol, aki lába alatt ég a talaj tánc közben, a hölgyeket kíváncsivá fogod tenni, ki vagy és mire vagy még képes?? ☺ Azzal, hogy tökéletesíted a mozgásod a parketten, megkapod a képességet és magabiztosságot, hogy egy spontán személynek tűnj, akivel garantáltan jó együtt időt tölteni.

Szemkontaktus

Ez a látszólag kis részlet nagyon fontos része a vonzerőnek. Már, a „Mindennapi Pszichológia” című magazin is foglalkozott a „a szemkontatus különleges öt titkos erejéről”. Miközben táncolsz, sok-sok időt fogsz tölteni a párod szemébe mélyedve. A szemkontaktus gyakorlati célja az, hogy a párunk fogás közben ne szédüljön el, hiszen ha egy fix pontot nézve forgunk, az egyensúlyunkat nem veszítjük el. A másik emocionális velejárója, hogy könnyedén szenvedélyt és vonzalmat teremt két ember között. Egy ismeretlen párral eleinte lehet, okoz pár izgalmas pillanatot, de néhány táncóra után észre sem veszitek, és alig várjátok majd, hogy újra egymás szemébe nézzetek.

Magabiztosság

Amennyiben vagy annyira magabiztos, hogy szó szerint levegyél valakit a lábáról és megmutatni neki mennyire jól tudsz táncolni, ezt követően annyira megnő az önbizalmad, hogy bármire képes leszel. Odamenni, flörtölni egy szépséghez egy buliban úgy hogy tudod magadról, hogy a táncparketten sem fogsz besülni? A nők számára nincs annál szexibb tulajdonság egy férfiben, mint akiből sugárzik az egészséges önbizalom. Ebben a cikkünkben például épp arról írtunk, hogy miért is érdemes elkezdened táncolni mihamarabb.

Amennyiben újra szeretnéd gyújtani az önbizalom lángját vagy szeretnél még magabiztosabb lenni, leginkább a táncra lesz szükséged, hogy megmutasd a világnak milyen egy igazi férfinek lenni. Különböző lehetőségeket kínálunk számodra, a szükségleteidnek megfelelően. Lépj velünk kapcsolatba, hogy még ma elkezdjük a közös utat.

Share This