+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Van egy bizonyos kor mikor mi – Te, én, mindenki számba veszi az életét és átgondolja, hogy jó döntéseket hozott-e. Ez megnyilvánulhat egy új hobbiban, egy új kapcsolatban, a kinézet megváltoztatásában. Ettől egyáltalán nem kell tartani. Ami legtöbbször előfordul az az, hogy rájövünk, hogy az életünk eddig inkább a biztonság kereséséről és az állandó megteremtéséről szólt, sem mint a szórakozásról. 

Felelősségteljesen élni nem azt jelenti, hogy kizárod a szórakozást

Milyen lenne, ha az élet mindig egyszerű és izgalmas lenne? Milyen lenne, ha a megoldás mindig az orrod előtt állna? A tudósok azt állítják, azok, akik folyamatosan új dolgokat tanulnak ÉS azok, akik fizikailag is végeznek gyakorlatokat sokkal tovább élnek. Tovább élnek ÉS egyben boldogabban is!

Ha már minket olvasol, feltehetően valami súgja benned: próbáld ki milyen táncolni.

Úgy gondolom, nem találtál volna rá a weboldalunkra akkor, ha nem éreznéd ott legbelül, hogy táncolnod kell. Még ha bután is hangzik, mint gondolod (gondolj bele, gyakran amitől a legjobban félünk, azt szeretnénk leginkább) Keresel valami újat és szórakoztatót, valami olyat, amit sosem csináltál még előtte. A társastánc kipipálja az összes lehetőséget: gyakorlatok, új tanulása, közösség, valami olyan, ami segít kikapcsolni.

Nem kell, hogy profivá válj, vagy éppen azt érezd, hogy neked kiemelkedő tehetséged van. Az egyetlen, amire szükséged van az a vágy a tánc és a tanulás iránt és az, hogy élvezd ezt a folyamatot. Nálunk minden órát és alkalmat megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Amennyiben egy szégyenlős kezdő vagy, netán egy tapasztalt versenyző, aki arra vár, hogy versenyeket nyerjen, nálunk biztosan megtalálod a helyed.

Néha, mikor az élet elvesz vagy megrekedünk a „most mit kellene csinálnom” érzésben. Az teszi az életet különlegessé és széppé, hogy kilépünk a magunk útjából és elindulunk egy nem tervezett úton. A társastánc egyszerűen gondoskodik egy egyszerű és elérhető útról, hogy visszatérjünk az élet napos oldalára. Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy látogass meg minket óráinkon. Már alig várjuk, hogy láthassunk.

Share This