+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Társastánc oktatás Sopron és környékén

A társastánc lehetőséget ad arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg és új kapcsolatokat építs. Arra, hogy valami újat tanulj a párodtól, új oldaláról ismerd meg, miközben együtt dolgoztok az új lépések elsajátításán.
Rólunk

Mi a társastánc?

A társastánc képessé tesz rá, hogy egy másik emberhez úgy kapcsolódjuk, mint a civil életben soha. A kapcsolatok folyamatos munkájáról szól egy közös cél elérése érdekében. Arról, hogy jól érezzük magunkat a közösen megtett lépések alatt miközben szól a zene. Az összekapcsolódó kezeknek és elmének azonos célja- a mozgás és zene harmóniája.

Akár kezdő akár profi táncos vagy, a céljaidat Te határozod meg.
A társastánc folyton alkalmat ad arra, hogy jobb legyél minden alkalommal, mikor a táncparkettre lépsz, hogy fittebb legyél, mikor megszólal a zene, hogy megtaláld a boldogságod, amikor sikerül egy-egy nehezebb figura megtanulása.

Mit ad a társastánc Neked?

Egy nap végén a társastánc több mint egyszerű tánc. Kihívás magaddal szemben, hogy legyőzd magad és kilépj a komfort zónádból. Gondolj bele, mennyivel egyszerűbb hazamenni nem szólni senkihez és csak ülni a TV előtt.

A társastánc lehetőséget ad arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg és új kapcsolatokat építs. Arra, hogy valami újat tanulj a párodtól, új oldaláról ismerd meg, miközben együtt dolgoztok az új lépések elsajátításán.

A társastánc az emlékekről szól, a kapcsolatokról, azokról az élénk érzésekről, amik felszínre törnek tánc közben (legyen az jó vagy rossz), és a megoldásról, amit átélsz minden táncórán. Az új élményekről és felismerésről, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondoltad. A legjobb ebben, hogy nem kell sok az elinduláshoz, csak Te, a zene, és a mi útmutatásunk.

Mi nem arra adjuk meg a választ, hogy mennyire van vagy nincs tehetséged a tánchoz. Mindinkább segítünk életre szóló élményeket szerezni a táncon keresztül.  Emlékezz arra, hogy a társastánc sokkal több, mint egyszerű tánc. Lépj velünk kapcsolatba még ma, hogy átéld személyesen is a tánc élményét.

Csatlakozz

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY TÁNCOLJ?

Különböző programjaink vannak, amelyek folyamatosan lehetőséget adnak, hogy a táncparketten kamatoztasd a tudásod. LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA és engedd, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Türelmetlenül várjuk, hogy választ adhassunk a kérdéseidre, meghallgassuk a véleményed, és elsimítsuk aggályaidat. Amint elkezded, sínen vagy, hogy bálkirálynővé/elragadó pasivá válhass - már csak egy ugrásra a társastánc!