+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Mélyítsd el a kapcsolatod a társastáncon keresztül

Észrevetted már azt a tüzes szenvedélyt, amely a táncosok között izzik a táncparketten? Azt a mágikus erőt, amit sugároznak és inspirációval szolgálnak a nézők felé? Egy előadáson, a táncórákon, a Tv-ben, egy táncos buliban, nagyon izgalmas tud lenni, az, ha megnézzük, ahogy a tánc és egymás iránti rajongás életre kel a táncosok között. Természetesen, néha kell egy kis előadói készség is, pláne ha a táncospár az életben valójában nem alkot egy párt. Gyakran, a köztük izzó levegő valódinak tűnik. Miért ne próbálnád ki ezt az érzést a saját partnereddel is?!

A társastáncnak erőteljes mondandója van, megosztva a táncpár között és a nézőközönség között. Leggyakrabban nem más, mint egy szerelmi történet. Talán a történet egy régi szabású udvarlás ¾-es ütemben, vagy talán egy macska egér harc. Bármit is mondjon el, ezeket az összetevőket használva egy nagyon szórakoztató útja lehet, hogyan erősítsétek a kapcsolatotokat és megalkossátok a saját sztoritokat. 

A tánc mindig segít abban, hogy valami újat mutass magadból, létrehozz egy izgalmas és különleges dolgot és ezt megmutasd a világnak is. A kreatív gyakorlatok mindig jókedvre derítenek, nem beszélve a szívre gyakorolt pozitív hatásról, és a néha fejtörést okozó új lépések jót tesznek a mentális egészségnek is. Érdemes különböző táncstílusokat tanulni és az egyre bonyolultabbá váló lépéseket elsajátítani. Ez kiváló út ahhoz, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotok, attól függetlenül milyen régóta alkottok egy párt.

Társasági tánc

Ne felejtsd el megmutatni a táncos készségeid a társaságban sem. Minden mellett ez az egyik legjobb része a táncos életnek és a legjobb lehetőség, hogy együtt ragyoghassatok. De a különleges kapcsolatotok, ami jól működik a táncparketten is, nem azt jelenti, hogy nem lehet gyakorolnotok a jobbra fordulatokat vagy chassékat más táncosokkal is. Mi több, ajánlott! Ameddig mindketten úgy érzitek, hogy segítségetekre van és fejlődtök azáltal, hogy másokkal is táncoltok, ajánlott, hogy néha cseréljetek párt az órákon. A párod biztosan észre fogja venni, ha visszatérsz hozzá, hogy mennyi mindenben fejlődtél a vezetés- követést illetően.

Legyél akár egyedülálló akár olyan valaki, aki a szerelmet keresi, készülj fel arra, hogy lehet, hogy nálunk találod meg életed párját, egy életre tartó románcot. A társastánc jellegéből adódóan segít abban, hogy, ne csak fizikailag kerülj közelebb másokhoz.

További segítségért, információért arról, hogyan tud inspirálni a társastánc, keress bennünket még ma!

Share This