+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Lágyan végig lebegsz a táncparketten. Hajlongsz, nyúlsz, lépkedsz és pörögsz tökéletes harmóniában a partnereddel. A rövidre szegett csodálatosan csillogó fekete bársony ruhádban szürke flitterekkel. Körbe öleli a tónusos tested, minden tökéletesen passzol. A nézőközönség el van káprázva a bűbájtól és a profizmustól. Ez a társastánc.

Majd kinyitod a szemed, és arra eszmélsz, hogy ismét álmodtál. Ülsz a kényelmes fotelben, a nappalidban és semmi folytatod addigi jól megszokott életed…

Mit kellene tenned, hogy az álmaid valóra váljanak?

Valósítsd meg azt, amire mindig is vágytál!

Látogass el hozzánk hiszen nálunk szakképzett oktatók várnak, hogy teljesen kezdő szintről felkészítsenek olyan szintre, amire csak vágysz. Igen, akár versenyző is válhat belőled. Ez mind rajtad múlik. Tehát mi az első lépés?

Bízz magadban.

Volt már rá példa, hogy azt mondtad: „Erre nem vagyok képes…” „Két bal lábam van…” „Ez nekem nagyon ciki lenne…” ha igen, most hagyd abba. Senki sem született táncosnak. Bizony, még Fred Astaire sem. Születése után először mindenki kúszik, mászik, gurul ezt követően megtanulnunk járni. Végül futni. Táncolni is meg kell tanulni.

Emlékezz, azok a táncosok (akiket annyira csodálsz) sem azzal a csodálatos tudással születtek, amit látsz. Ők is ejtettek hibákat. De nem adták fel, és nézd meg, hogy hol tartanak most. Te is el tudod érni mindazt, amit szeretnél.

Engedd, hogy tanítsanak.

Miért próbálkozol egyedül egy táncos videót nézve a nappalidban, mikor együtt lehetsz olyan emberekkel, akiknek szintén ugyanaz a céljuk, kedvesek, elfogadók, és szórakoztatóak.

A Sinergia Stúdió nagyszerű hely arra, hogy új kapcsolatokat; ismerősöket, barátokat szerezz. Amennyiben párt keresel, akár meg találhatod a lovagod vagy az elbűvölő hercegnőd.

A tanáraink folyamatosan ellátnak majd hasznos információkkal a szükségleteidnek és képességeidnek megfelelően. A szenvedélyük a társastánc és hamarosan NEKED is az lesz.

Ne add fel!

Legyenek a lépések gyorsak vagy lassúak a ritmusérzéked egyre jobb és jobb lesz. Nyugodj meg, légy türelmes magaddal, és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. A lelkesedés és elköteleződés fog nagyszerű táncossá tenni. Tehát csukd be a szemeid. Álmodj egyet. Majd lépj velünk kapcsolatba, hiszen a Sinergia Stúdióban valóra tudod váltani az álmaid!

Share This