+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Táncóra. A szó, ami eddig nem szerepelt a szótáradban. Úgy érzed nincs ritmusérzéked, elkönyvelted magad „kétballábasnak”. Száz és száz indokod *köhögés kifogások köhögés* van, miért nem tudsz táncolni.  Nos… van egy jó hírünk:

Tudsz táncolni!

Az, hogy úgy gondolod, mindenki másnak van ritmusérzéke csak neked nem, egy további indok, amiért gyötör az érzés, hogy nem tudsz megtanulni táncolni. A magabiztosság hiánya egy másik, ami miatt az emberek azt érzik, nem tudnak táncolni. Úgy táncolni, mint amikor senki sem lát, nagyon nehéz miközben körbe vagy véve olyan emberekkel, akik téged néznek. De ha jobban megnézed, látni fogod, hogy mások is küzdenek a lépésekkel, nem csak Te. Mint minden másban, itt is a gyakorlat teszi a mestert. A táncórákon olyan emberekkel vagy körbevéve, akik hozzád hasonlóan szeretnének megtanulni táncolni és mindenki a saját lépéseire koncentrál. 

Megtanultál járni.

Megtanultál futni.

Meg tudsz tanulni táncolni is.

Miközben felnövünk, mindannyiunknak fejlődik a mozgáskoordinációja, izommemóriája. Először nehéznek és furcsának érezheted, néha idegennek, hogy úgy használd a tested különböző részeit, mint addig soha. Azonban, idővel és a gyakorlásnak köszönhetően annyira természetesnek fog tűnni, mint egy egyszerű séta. A tested elfogadja és beépíti az izommemóriának köszönhetően a tanult és gyakorolt mozdulatokat és azok egyre inkább természetessé válnak. Ennek köszönhetően gondolkodás nélkül meg tudod idővel valósítani az egyre bonyolultabb mozgásformákat is. Légy türelmes magaddal szemben. Hagyj időt a tanulásra és gyakorlásra. Fedezd fel a hibáid és használd őket a fejlődésed javára. 

Kezdd egyszerűen

A táncot nagyon egyszerűen el tudod kezdeni. Az angolkeringő a 6 legegyszerűbb társastánc egyike. Annak köszönhetően, ha elkezded tanulni, még inkább jól fogod magad érezni testileg és lelkileg is. A Sinergia Stúdió számtalan lehetőséget kínál, táncosoknak és leendő táncosoknak, a képességeikhez mérten. Miközben az óráinkon kikapcsolódsz, egyben segítünk, hogy a táncod gyorsan, könnyen és látványosan fejlődjön.

Vágj bele most!

Tudsz táncolni. Mutasd meg nekünk, hogyan. Ahogy mondani szokás: „Nincs hátra, mint előre!” Szóval, írj nekünk, és kezdd el már most a tanulást!

Share This