+36 20 809 8183, +36 30 515 8652 info@sinergia.hu

Előkészületek

Rengeteg különleges aspektusa van az esküvőd napjának és fontos, hogy egyiken sem szabad átsiklani. Az egyik különleges esemény, ami a fontossági sorrendben előkelő helyen áll, az az esküvői táncotok. Ez gyakran nem csak egyetlen tánc, hiszen ide soroljuk az első táncotokat, mint férj és feleség, apa- lánya tánc, anya- fia tánc, menyasszonytánc, vőlegénytánc. Bár nem kell, hogy profi előadás legyen ezek közül bármelyik is, azonban fontos hogy gördülékenyen menjenek, és mindig tudd, mit kell csinálnod, hogyan kell lépned. Ez az ahonnan az esküvői tánc indul. Hoztunk néhány tippet, miért éri meg Nektek is hozzálátni az esküvői koreográfiák tökéletesítéséhez.

Kevesebb idegeskedés, több nyugalom

Belegondolni abba, hogy az összes családtagod és barátod előtt kell táncolnod, úgy hogy előtte még sosem táncoltál, igen könnyen szorongássá tud átalakulni.

A táncórák segítenek csökkenteni a stressz szinted és segít enyhíteni az idegeskedést. Mindenkit elhívhatsz a táncórákra, akiket szeretnéd, hogy ott legyenek az esküvőn is és ezzel még inkább felkészültebb lehetsz.

Személyre szabjuk a táncóráid

Amennyiben szeretnél extra táncórákat a kedveseddel, majd egy- két külön táncot a többi koreográfiára, annak sincs semmi akadálya. A táncórákat a násznépnek közös óra keretében tanítjuk, majd ezt követően a jegyespárral külön foglalkozunk. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem veszítünk feleslegesen időt az esküvőig, és hogy mindenki tudni fogja, mit kell tenniük a nagy napon.

Váljon rutinná a gyakorlás

Amennyiben Neked vagy a többieknek már van valamennyi táncos tapasztalata, hasznos lenne, ha tudnánk használni a Ti koreográfiátokban is. Azzal, hogy táncórákra jártok nem csak arra ad lehetőséget, hogy szórakoztató táncokat hozzunk létre, de arra is, hogy tökéletesítsük őket. Nem csak arra van rálátásunk és tapasztalatunk, hogy létrehozzunk számotokra koreográfiákat és betanítsuk őket, de arra is szánunk időt, hogy el tudjátok sajátítani, és különlegesnek érezzétek őket. Tudj meg többet az esküvői táncokról ebben a cikkünkben.

Share This